onsdag, mars 17, 2010

82. Trasigare och trasigare.

Bit för bit faller jag sönder. Jag blir bara trasigare och trasigare. Går det någonsin att laga mej? Smärtan är enorm. Ensam smärta.

Varför försvann du? Varför skulle du upp till himlen? Jag saknar dej! Konstigt att ett djur kan betyda så mycket. Men du var speciell! Du kände på dej när jag mådde dåligt. När jag var ledsen kom du och la dej hos mej. Du hoppade upp på min mage och låg där och kelade med mej. Du brydde dej inte om hur jag såg ut, du värderade inte min ärrade kropp. Jag behövde aldrig berätta något, utan du fanns där ändå. Du fanns där och stöttade mej.
Hoppas att du har det bra nu. Hoppas du springer omkring på mjuka moln och leker med andra katter.

Nu är jag ännu mer ensam med smärtan.

Minnena gör sej hörda i sömnen. Åter igen drömde jag att jag blev våldtagen. Hela jag blev äcklig. Förstörd. Drömmer även om psyk och smärtsamma bältningar.

Etiketter: , , , , , , , ,

3 Comments:

Anonymous Trasselsudd said...

hej. jag igen, trasselsudd. du. hoppas du inte tar illa upp att jag frågar rakt ut men har du varit utsatt för våldtäkt, eller drömmer om det enbart? (inte så bara det heller!) Och jag förstår att du förlorat en kisse :( usch, jag är ledsen för din skull!
Det är inte ett dugg fånigt för det är ett djur, jag tror djur blir nästan Ännu viktigare för oss med borderline, för det är okomplicerade relationer. uach jag vet hur det är att mista ett djur, hemsk smärta :( som att förlora ett barn ju. Maila mig gärna igen, och ge inte upp! Kram

6:12 fm  
Anonymous Anonym said...

hej.
sökte på borderline bloggar och hittade hit.
jag är medlem på www.borderline.nu
är du det?

5:57 em  
Anonymous Lovisa said...

SV: Kul att du besökte min blogg. Hoppas du inte faller allt i sönder..

KRAMAR från en som vet hur det är

11:39 fm  

Skicka en kommentar

<< Home